Hoe vind je een plek waar je snel en veilig heel intiem een paar avontuurlijke uurtjes met elkaar kunt doorbrengen?

Het is best moeilijk om hiervoor een geschikte kamer te vinden. Dat weten wij uit eigen ervaring en zo is het idee voor Secret Rooms ontstaan.

De eerste keer dat ik met haar afsprak, heb ik op internet gezocht naar Love Hotels en Rendez-Vous Hotels in Nederland. Die waren er vrijwel niet. Daarna heb ik een paar hotels gebeld met de vraag of ik om 10 uur ‘s ochtends een kamer kon krijgen voor een paar uur, dat was niet mogelijk. Ik moest inchecken om 15.00 uur en boeken voor een hele dag en nacht. Uiteindelijk vond ik een mooie privé sauna, die volledig voldeed aan de verwachtingen! Frans Kragten, oprichter van Secret Rooms

Love Hotels & Rendez-Vous Hotels

Love Hotels & Rendez-Vous Hotels zijn erg populair in landen om ons heen, maar in Nederland vind je ze nauwelijks. Dat er wel vraag naar is blijkt wel uit de meer dan een miljoen inschrijvingen op sites als Second Love, Tinder, Novamora,, Victoria Mila en vele andere. Deze sites zijn enorm populair. Uiteraard zijn er ook nog een heleboel mensen die hun geliefden buiten het internet om ontmoeten.

Het doel van Secret Rooms

Daar hebben wij de oplossing voor!. Het doel van Secret Rooms is om mensen die op zoek zijn naar een avontuurtje makkelijker en sneller een fijne ruimte te bieden. Door eigen ervaring weten we dat zaken als discretie, flexibiliteit, veiligheid en avontuur erg belangrijk zijn. Al deze kernwaarden staan bij Secret Rooms dan ook hoog in het vaandel.

Ook onze kamerverhuurders zijn op de hoogte van onze kernwaarden en we verzekeren dat je ervaring in een Secret Room altijd fijn en veilig is!

Onze kernwaarden

image description

Discreet

Het spreekt voor zich dat Secret Rooms uiterst discreet omgaat met jouw persoonsgegevens,. De gegevens die je invoert zijn alleen nodig voor de reservering. Na gebruik van een Secret Room worden de gegevens meteen verwijderd. Niet alleen wij maar ook de kamerverhuurders zijn getraind om de reservering discreet af te handelen en jouw privacy te waarborgen. Zo wordt je bezoek aan een Secret Room volledig discreet afgehandeld.

image description

Veilig

Veiligheid en anonimiteit, dat is wat Secret Rooms garandeert. Er is niets ergers dan het krijgen van post, mail of sms’jes met reclameacties van een platform waar je een kamer kan boeken om een avontuurtje te beleven. Dat doen we dus ook niet. Discretie vinden wij erg belangrijk.

Ook voor onszelf is discretie erg belangrijk: het is het fundament van onze organisatie. Als we dát niet goed geregeld hebben, hebben we geen bestaansrecht. Onze kamerverhuurders doen er alles aan om jouw privacy te waarborgen. Ze worden daar zelfs in getraind en frequent op gecontroleerd.

Met onze slimme betalingsmogelijkheden kun je veilig betalen. Of je nu via Ideal, Creditcard of Paypall wilt betalen, wij zorgen ervoor dat het safe is. Op je afschrift zal bijvoorbeeld nooit ‘Secret Rooms’ staan. Ook is het altijd mogelijk om contant te betalen waarbij we je alleen vragen om een kopie van je ID achter te laten tijdens het boeken. Na het betalen verwijderen we dit weer uit onze systemen.

Wil je meer weten over hoe wij omgaan met bijvoorbeeld jouw betaling?
Lees onze veelgestelde vragen

image description

Flexibel

Flexibiliteit is heel belangrijk want een bezoek aan een Secret Room is niet altijd vooraf gepland. Het is vaak lastig om a la minuut een kamer te vinden. De meeste reserveringssites zijn niet flexibel genoeg voor spontane, romantische bezoekjes.

Bij Secret Rooms is flexibiliteit daarom heel belangrijk. Wij hebben kamers voor een paar uur en ze zijn direct beschikbaar. Je hoeft geen overnachting te boeken of te wachten met inchecken tot 15.00 uur.

Door de directe beschikbaarheid, alleen betalen voor de periode dat je de kamer gebruikt en flexibel in- en uitchecken, heb je bij Secret Rooms altijd de oplossing die bij jouw wensen past.

image description

Avontuurlijk

Een affaire is niet alleen spannend en lekker, maar vooral ook avontuurlijk. Die beleving snappen wij maar al te goed en wij zullen er alles aan doen om de ervaring in jouw Secret Room nog beter te maken. Daarom hebben we niet alleen fijne kamers met een bed en een bad, maar ook andere bijzondere, luxe en soms kinky plekjes op spannende en romantische locaties.

Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een privé sauna, een hotelkamer of luxe suite met een jacuzzi, privé zwembad of whirlpool. Of kies voor een kamer met een spannend thema en waan je een paar uur in een andere wereld. Zo kies je de ultieme verrassing voor je partner!