Hoe vind je een plek waar je snel en veilig een intiem avontuurtje kan beleven?

Het is best moeilijk om hiervoor een geschikte kamer te vinden. Dat weten wij uit eigen ervaring en zo is het idee voor Secret Rooms ontstaan.

De eerste keer dat ik met haar afsprak, heb ik op internet gezocht naar Love Hotels en Rendez-Vous Hotels in Nederland. Die waren er vrijwel niet. Daarna heb ik een paar hotels gebeld met de vraag of ik om 10 uur ‘s ochtends een kamer kon krijgen voor een paar uur, dat was niet mogelijk. Ik moest inchecken om 15.00 uur en boeken voor een hele dag en nacht. Uiteindelijk vond ik een mooie privé sauna, die volledig voldeed aan de verwachtingen! Frans Kragten, oprichter van Secret Rooms

Love Hotels & Rendez-Vous Hotels

Love Hotels & Rendez-Vous Hotels zijn erg populair in landen om ons heen, maar in Nederland vind je ze nauwelijks. Dat vinden we jammer! Vraag is er zeker wel gezien de meer dan een miljoen inschrijvingen op sites als Second Love, Mijn Geheime Liefde, Victoria Mila en vele andere. Deze sites zijn meestal nog geen vijf jaar oud en nu al enorm populair. Uiteraard zijn er ook nog een heleboel mensen die hun minna(a)r(es) buiten het internet om ontmoeten.

Het doel van Secret Rooms

De vraag is er dus en de oplossing nu ook. Het doel van Secret Rooms is om mensen die op zoek zijn naar een avontuurtje makkelijker en sneller een fijne ruimte te bieden. Door eigen ervaring weten we dat zaken als discretie, flexibiliteit, veiligheid en avontuur erg belangrijk zijn. Al deze kernwaarden staan bij Secret Rooms dan ook hoog in het vaandel.

Ook onze kamerverhuurders zijn op de hoogte van onze kernwaarden en worden regelmatig getraind om deze te waarborgen. Zo is je ervaring in je Secret Room altijd fijn en veilig!

Onze kernwaarden

image description

Discreet

Het spreekt voor zich dat Secret Rooms uiterst discreet omgaat met jouw persoonsgegevens, vooral omdat het om ‘geheimpjes’ gaat. De gegevens die je invoert zijn alleen nodig voor de reservering zelf. Nadat jij gebruik hebt gemaakt van een Secret Room worden de gegevens meteen verwijderd. Niet alleen wij maar ook de kamerverhuurders zijn getraind om de reservering discreet af te handelen en jouw privacy te waarborgen. Zo wordt je geheimpje volledig discreet afgehandeld.

image description

Veilig

Je geheimpje is volledig veilig bij ons. Veiligheid, dat is wat Secret Rooms jou garandeert. Er is niets ergers dan het krijgen van post, mail of sms’jes met reclameacties van een platform waar je een kamer kan boeken om een avontuurtje te beleven. Dat doen we dus ook niet. Nooit. De kans dat je betrapt wordt, is dan te groot en dat moeten we natuurlijk niet hebben.

Ook voor onszelf is discretie erg belangrijk: het is het fundament van onze organisatie. Als we dát niet goed geregeld hebben, hebben we geen bestaansrecht. Onze kamerverhuurders doen er alles aan om jouw privacy te waarborgen. Ze worden daar zelfs in getraind en frequent op gecontroleerd.

Met onze slimme betalingsmogelijkheden kan je veilig betalen. Of je nu via Ideal, Creditcard, Paypall of contant wil betalen, wij zorgen ervoor dat het safe is. Op je afschrift zal bijvoorbeeld nooit ‘Secret Rooms’ staan. We gebruiken je creditcard als borgstelling als je ervoor kiest om contant op locatie af te rekenen. Als je hebt betaald, worden de gegevens van je creditkaart verwijderd en ziet niemand dat!

Wil je meer weten over hoe wij omgaan met bijvoorbeeld jouw betaling?
Lees onze veelgestelde vragen

image description

Flexibel

Secret Rooms snapt dat flexibiliteit heel belangrijk is, want ‘avontuurtjes’ zijn niet altijd gepland als blijkt dat je meer wil dan alleen een kopje koffie. Je hebt er gewoon nu zin in en het liefste lig je de komende uren met elkaar tussen de lakens. Het is vaak lastig om op dat moment snel een kamer te vinden. Want de meeste reserveringssites zijn niet flexibel genoeg.

Bij Secret Rooms is flexibiliteit heel belangrijk. Wij hebben kamers voor een paar uur en ze zijn direct beschikbaar. Je hoeft geen overnachting te boeken of te wachten met inchecken tot 15.00 uur.

Door de directe beschikbaarheid, alleen betalen voor de periode dat je de kamer gebruikt en flexibel in- en uitchecken, heb je bij Secret Rooms altijd de oplossing die bij jouw wensen past.

image description

Avontuurlijk

Vreemdgaan is niet alleen spannend en lekker, maar vooral ook avontuurlijk. Die beleving snappen wij maar al te goed en wij zullen er alles aan doen om de ervaring in jouw Secret Room nog beter te maken. Daarom hebben we niet alleen fijne kamers met bed en een bad, maar ook andere spannende en romantische plekjes en locaties.

Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een privé sauna of een hotelkamer met een jacuzzi, een suite of een bijzonder spannende locatie. In de categorie Specials tref je zelfs nog uniekere belevenissen aan. Zeg nou zelf, hoeveel mensen kunnen zeggen dat ze in een omgebouwde hijskraan op avontuur zijn geweest? Het is daarnaast de ultieme verrassing voor je partner!