Marktleider in deeltijdverhuur! Verhoog je omzet met 25% via Secret Rooms

Eenvoudig en discreet je kamers verhuren.

Bedankt voor uw interesse.
Er wordt binnenkort contact met u opgenomen!

Wat voor accommodatie verhuur je?

Voor- en achternaam

E-mailadres

Telefoonnummer

Waarom Secret Rooms?

Verhoog je omzet met 25%

Met deeltijdverhuur neemt je bezettingsgraad gegarandeerd toe met 25% of meer; nieuwe doelgroep met dagelijks duizenden bezoekers op de site.

Scherpe commissie met staffelkorting

Vanaf 10% commissie. Geen opstart- of abonnementskosten. Bij een “no-show” of annulering krijg je gewoon betaalt.

Perfecte service, 24/7 bereikbaar

Persoonlijk advies en oplossingsgericht. Gratis en uniek deeltijd agendasysteem.

Hoe gaan we te werk?

1. Persoonlijke afspraak

In een telefoon- of videogesprek bespreken we de mogelijkheden van je locatie.

2. Advertentie ontwikkelen

In samenspraak gaan we aan de slag met de teksten, foto’s en prijzen. Zo komen we samen tot het beste resultaat!

3. Omzet verhogen!

Onze belofte is 25% meer omzet voor jouw locatie en daar gaan we direct mee aan de slag.

Wil je liever een van onze medewerkers spreken? Bel 085-4898910.

Ik verhuur

De romantische Bed and Breakfast zijn zeer gewilde Secret Rooms en bieden vaak veel privacy en discretie. Doordat het bedrijf vaak aan huis zit zijn flexibele in-en uitchecktijden geen probleem. De voordelen van deeltijdverhuur zijn enorm. Meer omzet op dagen dat de locatie vaak niet verhuurd is. Een bezoeker die altijd blij en tevreden is. En vooral een enorme boost van je omzet en rendement.

Het privé sauna bezoek neemt in Nederland zeer snel toe! Het aantal verhuurders ook. Bezoekers zoeken nu vaak via het internet naar geschikte locaties. Hierdoor ontstaat een strijd om de juiste plek in Adwords en nemen de kosten per bezoeker steeds verder toe. En de klant heeft juist behoefte aan één plek waar hij kan kiezen uit het beschikbare aanbod van meerdere sauna’s in zijn omgeving. Secret Rooms biedt dit overzicht en bezoekers kunnen direct hierop hun reservering plaatsen. Steeds meer privé sauna-verhuurders sluiten zich daarom bij ons aan en zien hierdoor de omzet sterk toenemen!

Een 100% bezettingsgraad onmogelijk? Hotels die zijn aangesloten bij Secret Rooms maken op de toegevoegde kamers vaak een bezettingsgraad van veel meer dan 100% want ook tussen het in- en uitchecken is er vaak ruimte voor een (deeltijd)reservering. Met ons slimme deeltijd agendasysteem kun je kamers vaker verhuren op een dag. Deeltijdverhuur is een snel groeiende markt en inmiddels niet het alleenrecht meer van het Van der Valk imperium. Sluit je hotel snel aan en realiseer meer omzet en een hoger rendement!

Als particulier verhuurder heb je een woning waar een verzorgde en discrete kamer beschikbaar is met een tweepersoonsbed en een douche of bad. Je hoeft geen bedrijf met eigen website en inschrijving bij de Kamer van Koophandel te hebben om je in te schrijven bij Secret Rooms. Wellicht sta je al op AirB&B vermeld maar loopt dat niet zo goed als je gehoopt had. Dan kan deeltijdverhuur een mooie oplossing of aanvulling zijn! Interesse? Neem dan snel contact op en behaal een mooie omzet!

Veelgestelde vragen

Wat zoeken Secret Rooms gasten?

Secret Rooms gasten hechten grote waarde aan hygiëne, discretie en privacy. Jacuzzi, sauna, zwembad en een heerlijk ligbad zijn vaak gebruikte zoektermen. Goede bereikbaarheid en parkeergelegenheid zijn belangrijk. Romantische of juist een beetje spannende kamers worden ook vaak geboekt. Uiteraard met een tweepersoonsbed en een schone douche of een fijn bad. Herkenbaar? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Wat is een Secret Room?

Een Secret Room is een discrete deeltijdkamer waar verliefde stellen anoniem een paar uur samen kunnen zijn. Ervaring leert dat het vaak gaat om een affaire, een lastige thuissituatie of een romantische date met een nieuwe partner! Onze klanten hebben de keuze uit diverse mogelijkheden. Van een discrete B&B of hotel tot aan een luxe privé sauna. Locaties staan anoniem vermeld op het platform om ook de privacy van de verhuurder optimaal te waarborgen.

Bel ons op 085-4898910. We staan je graag te woord en beantwoorden al je vragen direct.