Sfeervolle locatie | Feestelijk thema | Ontspannen ervaring | Overnachten mogelijk

Utrecht, Nederland

Adb13cdecf69c024416553853e40251fc945799d
Maak daarna een keuze uit de beschikbare tijden
  • Unieke ervaring · Gasten zijn erg enthousiast over de unieke setting van de locatie..
  • Scherpe prijs · Gasten zijn zeer tevreden over de goede prijs-kwaliteit verhouding.
  • Goed bereikbaar · 7 min. vanaf de A2. 3 min. vanaf de A27 & bushalte op loopafstand.


Deze geweldige privé Spa, in een rustige omgeving boven Utrecht, staat garant voor een onvergetelijke wellness ervaring! Door de unieke setting en heerlijke faciliteiten staat deze locatie garant voor een gezellige en vooral ontspannen tijd! De wellness ruimte is voorzien van een krachtige jetstream whirlpool met fijne massagejets, een heerlijke loungebank en een gezellige bar!

In het vertrek achter de bar staat een heerlijk ligbed vergezeld met een krachtige douchecabine en een fijne infrafood sauna om even lekker stoom af te blazen. Alle ruimtes zijn voorzien van 1 of meerdere flatscreen TV's waar je diverse media op kunt afspelen voor een eigen sfeDeze geweldige locatie, in een rustige omgeving boven Utrecht, staat garant voor een onvergetelijke ontspannen ervaring! Door de unieke setting en heerlijke faciliteiten staat deze locatie garant voor een gezellige en vooral ontspannen tijd! De ruimte is voorzien van een krachtige jetstream whirlpool met fijne massagejets, een heerlijke loungebank en een gezellige bar!

In het vertrek achter de bar staat een heerlijk ligbed vergezeld met een krachtige douchecabine en fijna andere faciliteiten om lekker stoom af te blazen. Alle ruimtes zijn voorzien van een of meerdere flatscreen TV's waar je diverse media op kunt afspelen voor een eigen sfeer. Je kunt diverse hapjes bestellen en drankjes nuttigen om je ervaring compleet te maken.

Je kunt ook luxueus overnachten in de wellness. Als dit gewenst is om te reserveren moet er bij de geselecteerde dag, onder het kopje ‘met overnachting’ een vast tijdsblok met een vaste prijs aangeklikt worden. Als er geen tijd wordt getoond onder het kopje ‘met overnachting’ is er helaas geen overnachting meer beschikbaar voor deze dag.

In de prijs zit gebruik van handdoeken, badjassen, shampoo en zeepjes evenals gebruik van koffie & thee. Je kunt diverse drankjes en fris nuttigen uit de minibar tegen betaling. Ook is er gratis WiFi, kun je je eigen muziek afspelen en is er een haardroger aanwezig. Je kan gratis voor de deur parkeren en de locatie is zeer goed bereikbaar vanaf de A2, A27 en A28. Als je met het OV reist is de bushalte een paar honderd meter lopen en is het vanaf Utrecht CS met de bus ongeveer 20 minuten reizen.

Prijzen zijn voor 2 personen

Maak daarna een keuze uit de beschikbare tijden

Beoordelingen

0 beoordelingen

  • Privacy op de locatie

  • Faciliteiten van de locatie

  • Hygiëne van de locatie

  • Prijs-kwaliteit verhouding

Arrangementen

  • De wellness wordt versierd met rozenblaadjes en kaarsjes, voor een extra romantische sfeer!
  • Begin je dag goed met een heerlijk ontbijt!