The Temple of Hedon

Wijdemeren, Nederland

Af3a3865a99fc8995d5ef7d9df480c44ff6bbf74
Maak daarna een keuze uit de beschikbare tijden
 • Onvergetelijke ervaringen: Vanuit de prachtige wellness faciliteiten kijk je over je eigen prive meer en is er de mogelijkheid om heerlijk te zweven boven het water.
 • Therapie mogelijkheden: In de arrangementen biedt de locatie unieke instant heilzame therapieën voor 2 aan. Verleng je bezoek met een persoonlijk afgestemd arrangement
 • Prima bereikbaar: de locatie ligt verborgen in een stilte gebied, maar is goed met de auto te bereiken via de A1, A2 of A27, anders boek voor weinig onze pendeldienst via station Bussum, Weesp of Hilversum.

Midden in het Gooi, tussen Hilversum, Bussum en Weesp, ligt er midden in de stilte van de natuur, deze luxueuze oase van rust.

Hier kun je vanaf 4 uur lang samen met je relatie zogezegd in een heuse wellness therapie. Kort uitgelegd: Na een verrijkend gesprek met de aanwezig deskundige wordt je uiteindelijk in alle vrijheid van keuzes geheel ongestoord en in privé sfeer genieten in de wellness tuin van de landgoed eigenaar. Onderga daarbij de magische krachten van het privé meer en bijzondere planten, bomen, bloemen en dieren, terwijl je in de whirlpool geniet van de sterke jet streams.
Je kunt genieten van je eigen consumptie wanneer je het arrangement met de toeslag hiervoor bij boekt. Ook kun je genieten van de heerlijke arrangementen die de locatie aanbiedt.

In het dompelbad buiten kun je afkoelen van de fijne, naar hout geurende, Finse sauna die wel tot 95 graden gaat of spring het meer in! wissel het verder eindeloos af door dan weer lekker warm te worden op de zonnesteiger, bij het open vuur of in een intense stoom sessie. Tussendoor lekker afspoelen onder de regendouche of relaxen op het lounge bed.

Het mag je niets in deze sessie aan luxe ontbreken, giet de sauna op met eucalyptus, geniet indoor horizontaal van de lucht of sterrenhemel. Fruit, versnaperingen en natuurlijk een drankje staan als gift van de landgoed eigenaar voor je klaar! De professionele massage tafel en massage stoel wachten op het juiste moment. Daarnaast kun je ook gebruik maken van de diverse fitness faciliteiten die er aangeboden worden. Laat je deze dag met begrijpbare instructies zomaar in een trance brengen, die je natuurlijk samen beleefd terwijl je het gezang van de vogels hoort.

Wellness therapie betekent hier minimaal 4 uur lang samen moeite doen om met zo min mogelijk bezig zijn een innerlijk en fysieke verbetering te bereiken, die je met beleving van geluk en genot dichter tot elkaar brengt. Geheel privé zonder dat je gestoord wordt door anderen. En daarbij nergens anders: Er staat gedurende je hele gereserveerde tijd desgewenst je eigen privé therapeut en service klaar, zowel in de tuin, wellness-ruimten als therapie-kamers in het hoofdgebouw.

Zijn er verbeterpunten bij jezelf of jullie te wensen, overweeg dan ons unieke aanbod dat ons onderscheid van alle andere wellness oorden. Mail ons je verbeter-thema en we plannen deze in waar mogelijk tijdens jullie 4 urige sessie. Anders stellen we je per mail vrijblijvend een verlenging vooraf voor, gedurende een 1,5 uur (€120,--). Met een kort telefonisch gratis consult leggen we je uit hoe we met een intensieve behandeling van onze deskundige therapeut je wens uit kunnen laten komen. Ook uniek: Met deze verbeter therapieen geven we de garantie van geld terug bij uitblijven van direct resultaat.

Geen behoefte iets te verbeteren, je bent gewoon een tevreden mens, maar je zou wel eens een verrijkingstherapie in deze verlenging van 1,5 uur willen ervaren? Daarvoor stellen we nu alvast de volgende arrangementen voor

 • - Trouwen in Trance (een verankerende belofte vanuit uw ziel)
 • - Jip&Janneke Mediteren (zonder poespas tot jezelf komen)
 • - Fitness Awareness (cardio met programma op maat voor thuis)
 • - Yoga workshop voor beginners (genees met de kracht van je adem)
 • - Duo Tantra-massage (leren delen van extase)
 • - Relatie Verbetering (relatie in zwaar weer of sleur)

Onze zorg is uw geluk en genot (Hedoisme)

Prijzen zijn voor 2 personen

Maak daarna een keuze uit de beschikbare tijden

Beoordelingen

0 beoordelingen

 • Privacy op de locatie

 • Faciliteiten van de locatie

 • Hygiëne van de locatie

 • Prijs-kwaliteit verhouding

Arrangementen

 • Je kunt met dit arrangement eigen consumptie meenemen!
 • Badjassen, Sauna handdoeken, 2 paar huis slippers, haar handdoek, loungebed molton, shampoo, douchegel, scrubzout, esotherische geuren, scheermesjes, scheerzeep, tandenborstels met tandpasta, een verse jumbo sushibox of Italiaanse maaltijd salade of een fiesta van koude tapas, fruit, theepotje, ijsjes, minibar met verschillende drankjes, heerlijke versnaperingen en een eigen gemaakte handzeep als goodbye gift
 • Huur van 2 badjassen, 2 paar huis slippers, 2 sauna handdoeken, 2 kleine handdoeken en 1 haardoek, met shampoo, douchegel, scrubzout, scheermesjes, scheerzeep, tandenborstels en tandpasta.
 • Keuze uit verse jumbo sushi box of Italiaanse maaltijdsalade of een fiesta van koude tapas
 • Vers gesneden fruit, theepotje, koffie soorten, ijsjes, minibar met verschillende drankjes, heerlijke versnaperingen
 • Wanneer je met het OV komt kun je kiezen voor deze pendeldienst. Je wordt opgehaald of weer teruggebracht van NS station Bussum, Weesp of Hilversum
 • Geniet tijdens je verblijf van een heerlijke picknick mand met heel assortiment aan broodjes, beleg en diverse drankjes. Een perfecte combinatie van gezond en lekker. Geef vooraf je eventuele alergieen door.
 • Vergoeding voor de brandstof en het aanmaken ervan, brandtijd 4 uur
 • Samen je pure ik bereiken in een unieke ervaring van diepe ontspanning. De trouw therapeut verbind daar jullie liefde voor elkaar wanneer jullie elkaar opnieuw als levensgezellen herkennen. Een verdieping op uw prille of oude gelofte, Een spirituele huwelijks-ceremonie, Een leidraad voor langdurig verdergaande eenwording
 • Onder kundige begeleiding ervaren jullie samen zonder religeuze poespas spiritualiteit op basis van feiten en realiteit. De weg naar je innerlijk in een perfecte staat van rust en niets doen. Inzichten om nog lang erna met elkaar samen filosoferend te delen. Een mooie aanzet of aanvulling om vaker te gaan doen.
 • Onder begeleiding van een Personal Trainer gaan jullie samen een volledige body weight work out aan met cardio en stretching, en een inspirerend schema van spieropbouwende fitness oefeningen waarmee u thuis met uw eigen doelen zonder dure apparaten mee verder kan.
 • Leren om de levenskracht te sturen door het lichaam met ademhaling en ontspanning, zonder moeilijke houdingen of magie, komen jullie samen tot verwondering over verborgen talenten in jezelf. Een motivatie om je lichaam als tempel te koesteren voor een lang leven hier voor je ziel en de oefeningen te blijven doen.
 • Hier wordt u begeleidt om de sensuele energieen bij elkaar vrij te maken, ervan te genieten en door u beiden te laten circuleren als een les om later in privesfeer te herhalen en later met elkaar te verfijnen en te vergroten tot het meest erotisiche liefdesspel dat ooit door de mens is beschreven.
 • Gericht op de wellnessbeleving samen erna zoekt de therapeut naar meer verbinding en wegnemen van de door uw aangegeven obstakels die de ontwikkeling in de relatie in de weg staan. Inspirerende suggesties die naar oplossingen kunnen leiden worden als werkplan meegegeven, jullie verlaten positief met een nieuw begin de sessie ditmaal met de hoop in de goede richting.