NPO FunX: Veilig vreemdgaan op Valentijnsdag doe je zo!

07-08-2018 Zowel stelletjes als mensen die vreemdgaan maken zich op voor Valentijn via Secret Rooms.

Valentijnsdag staat voor de deur en Nederland maakt zich massaal op voor romantische dates, spannende afspraakjes en het verassen van geliefden. Frans Kragten vertelt over een nieuwe trend dit jaar: een 'kamertje voor een paar uurtjes' boeken om even zorgeloos samen te zijn. Frans Kragten vertelt aan Morad & Shay van NPO FunX dat het eigenlijk niet zo gek is. Je wil ook wel eens iets nieuws of extra luxe, bijvoorbeeld een privé sauna als je niet graag naakt naar een openbare sauna gaat. Kortom: voor iedere date is er een geschikte Secret Room! Luister het hele fragment via onderstaande link:

Bekijk artikel

Radio 538: Kamertje voor 3 uur boeken? De Coen en Sander show

20-9-2016 live interview door 538 DJ's Coen en Sander. Een leuk en gezellig interview met een spannend einde...

Je kent het wel, of misschien juist niet. Je hebt een romantisch avontuurtje en wil een hotel boeken voor een uurtje of twee. Maar waarom betalen voor een hele nacht, als je de kamer maar een paar uur nodig hebt? Frans Kragten van Secret Rooms verhuurt kamers die je op ieder moment van de dag kan boeken voor maar een paar uurtjes. En als je afrekent staat het niet op je afschrift. Lekker veilig! Gelukkig heeft Frans ook een kamertje voor Sander beschikbaar, om de hoek. Met de groetjes van Björn! ;-) Luister hieronder het interview!

Bekijk artikel

Radio FunX: In deze kamer kan je vreemdgaan! Anoniem!

Frans legt aan NPO FunX uit hoe je discreet een kamer per uur kunt huren voor een spannende date.

Dinsdag 11-10-2016 is Frans geïnterviewd door Morad & Shay op NPO FunX. Secret rooms is er natuurlijk niet alleen voor mensen die vreemdgaan, maar ook voor mensen die een spannende date hebben en dit niet thuis kunnen of willen doen! Aldus FunX - Secret Rooms: In deze hotels kan je vreemdgaan en niemand die komt er achter! Luister het hele fragment via de onderstaande link:

Bekijk artikel

Female Vision: Vreemdgaan was nog nooit zo makkelijk!

Vandaag start het eerste Nederlandse initiatief voor kamerverhuur per uur: Secret Rooms. Ondernemer Frans Kragten kwam tijdens een braaf potje Wordfeud een interessante bezette dame tegen waar hij wel mee wilde afspreken. Voor hun eerste date wilde Frans een kamer huren voor een paar uur want eerlijk is eerlijk, zo’n intiem moment duurt natuurlijk niet echt heel lang. Al snel kwam Frans erachter dat dit onmogelijk was. Daarom startte Frans met Secret Rooms. Kamers te huren voor een aantal uur op gescreende locaties welke garant staan voor discretie, was nog nooit zo makkelijk.

Bekijk artikel

Westfrieslandinbedrijf.nl

Secret Rooms: Platform met aanbod van locaties voor je avontuurtje

westfriesland in bedrijf Secret Rooms: platform met aanbod van locaties voor je avontuurtje

Bekijk artikel

Westfriesland in bedrijf: Artikel en radiointerview

Interview met Frans Kragten over het lanceren van Secret Rooms.

www.Westfrieslandinbedrijf.nl is een website en radioprogramma met zakelijk, Nieuws, Informatie en Agenda. Vandaag in de uitzending Frans Kragten over zijn bedrijf Secret Rooms. Een platform waar je kamers voor een paar uur kan boeken. Het interview is te beluisteren beluisteren via Soundcloud onder de onderstaande link.

Bekijk artikel