Moderne wellness suite | Whirlpool & Sauna | Hartje Amsterdam

Amsterdam, Nederland

F170720afb99f8a11957d2eb8acba0f482ff1172
Maak daarna een keuze uit de beschikbare tijden
  • Super locatie · Een moderne wellness suite in een authentiek grachtenpand.
  • Geweldige prijs-kwaliteit · Gasten zijn zeer tevreden over de prijs kwaliteit verhouding.
  • Goed bereikbaar · 8 minuten vanaf de A10 bij Sloterdijk, diverse bus & tramhaltes op 5 min lopen.

Geniet van luxe, comfort en elkaar in deze knusse wellness suite met luxe faciliteiten, centraal in Amsterdam. De suite is uitgerust met een fijn tweepersoons bubbelbad, een lekkere finse sauna om stoom af te blazen en een moderne relaxsuite met romantische openhaard. De moderne badkamer is voorzien van een fijne inloop douche en een wastafel, kortom alles is geregeld voor een zorgeloze ervaring!

JJe kunt ook luxueus overnachten in de wellness. Als dit gewenst is om te reserveren moet er bij de geselecteerde dag, onder het kopje ‘met overnachting’ een vast tijdsblok met een vaste prijs aangeklikt worden. Als er geen tijd wordt getoond onder het kopje ‘met overnachting’ is er helaas geen overnachting meer beschikbaar voor deze dag.

Je kunt je eigen muziek afspelen met de bluetooth speaker om jullie eigen sfeer te verhogen. Deze locatie heeft een kleine kitchenette waar je een zelf meegebracht hapje klaar kunt maken. Voor koken is deze echter niet geschikt. Er is ook geen mogelijkheid om hapjes op te warmen, wel is er een hotelkoelkast in de suite aanwezig. Het is dus toegestaan om eigen consumpties mee te nemen, eventueel is Albert Heijn Elandsgracht om de hoek.

Badjassen, handdoeken en slippers zijn aanwezig, evenals shampoo, badschuim en een föhn. Daarnaast is er gratis koffie, thee en spa water bij de prijs inbegrepen. Parkeren in de omgeving kan tegen betaling met diverse parkeergarages op loopafstand. Met het OV is de locatie zeer goed bereikbaar met diverse haltes van zowel bus, tram en metro op een paar honderd meter.

Registratienummer: 0363 0D29 E32B E5F4 984E

Prijzen zijn voor 2 personen. Maximaal 2 personen per verblijf.

Maak daarna een keuze uit de beschikbare tijden

Beoordelingen

0 beoordelingen

  • Privacy op de locatie

  • Faciliteiten van de locatie

  • Hygiëne van de locatie

  • Prijs-kwaliteit verhouding