Mooie privé wellness | Verwarmd zwembad | Finse sauna

Meppel, Nederland

7c2a6086ecb4503fbe9d18469dab4f8a50a5c436
Maak daarna een keuze uit de beschikbare tijden
  • Verwarmd zwembad · Deze locatie is uitgerust met een ruim verwarmd zwembad!
  • Zeer ruim · Deze locatie is zeer ruim opgezet en van alle gemakken voorzien
  • Goed bereikbaar · 6 minuten vanaf de snelweg, met het ov is haalbaar, dan moet je wel 15 a 20 minuten lopen of een taxi nemen.

Kom heerlijk tot rust in deze luxe privé wellness bungalow met verwarmd zwembad in de rustige omgeving van Meppel. De rustige omgeving en de ruime opzetting van de locatie zorgen voor een optimale wellness ervaring. In de centrale ruimte heb je toegang tot alle faciliteiten en veel ruimtes waar je kunt loungen. Hier staat onder andere de ruime Finse sauna en heb je toegang tot de ruime inloopdouche. Ook kan je doorlopen naar het ruime verwarmde zwembad, wat altijd lekker op tempratuur is!

Er zijn diverse slaapruimtes beschikbaar, uiteraard stellen we er voldoende beschikbaar ten opzichte van het aantal personen die verblijven. Op de binnenplaats buiten kun je genieten van de zon en de frisse lucht met alle privacy die je maar kunt wensen. Je kunt op deze locatie zelf inchecken door middel van een sleutelkastje. Op locatie is een uitgebreide informatie map met uitleg over gebruik van de sauna etc.

Je kunt ook luxe overnachten in de wellness. Als je dit wil reserveren moet je in de geselecteerde dag vast tijdsblok aanklikken onder het kopje ‘met overnachting’. Als dit blokje niet wordt getoond is er helaas geen overnachting meer beschikbaar voor deze dag.

Handdoeken, badjassen en slippers zijn niet bij de prijs inbegrepen, je wordt verzocht deze zelf mee te nemen. Uiteraard is er wel WiFi aanwezig evenals gratis koffie en thee. Je kunt eigen consumpties bestellen of zelf meenemen indien gewenst. Er is mogelijkheid om te koken en er is een koelkast aanwezig. Je kunt gratis voor de deur parkeren en de locatie is zeer goed bereikbaar vanaf de snelweg. Met het OV reizen is mogelijk, echter moet je dan bereid zijn om 15 a 20 minuten te wandelen of een taxi te bestellen vanaf station Meppel. Kinderen zijn op deze locatie niet toegestaan.

Prijzen zijn voor 2 personen

Maak daarna een keuze uit de beschikbare tijden

Beoordelingen

0 beoordelingen

  • Privacy op de locatie

  • Faciliteiten van de locatie

  • Hygiëne van de locatie

  • Prijs-kwaliteit verhouding